Όλη η Τρίπολη φούλαρε τσάμπα από βλάβη αυτόματου πωλητή σε βενζινάδικο

venzinadiko-1

Ένα event που που έσπασε την καθημερινότητα και έσπειρε την χαρά στους κάτοικους της Τρίπολης συνέβη χτες τα ξημερώματα σε βενζινάδικο της πόλης της Αρκαδίας.

Σύμφωνα με το arcadiaportal.gr:

Πάρτι» έκαναν οι τζαμπατζήδες οδηγοί τα ξημερώματα της Τετάρτης 2 Αυγούστου στην Τρίπολη.

Έσπευσαν οι «εξυπνάκηδες» οδηγοί, επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες, να γεμίσουν το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου τους με τη διαθέσιμη δωρεά βενζίνη, την οποία χωρίς τη θέλησή τους, ασφαλώς, προσέφεραν ιδιοκτήτες πρατηρίου υγρών καυσίμων στην Τρίπολη.

Δυστυχώς, για τους ιδιοκτήτες του πρατηρίου καυσίμων, ο αυτόματος πωλητής βενζίνης έπαθε βλάβη και γέμιζε τα ρεζερβουάρ με ζεστή και… μυρωδάτη δωρεάν βενζίνη των οχημάτων που περνούσαν. Και όχι μόνο αυτό, αλλά έδινε και αποδείξεις χωρίς να ζητείται η πληρωμή από τους οδηγούς.

Όπως καταλαβαίνετε, έγινε το αδιαχώρητο, καθώς έπεσε «σήμα», ότι  σε ένα βενζινάδικο στην είσοδο της Τρίπολης είχε χαλάσει το μηχάνημα του αυτόματου πωλητή βενζίνης και γέμιζε τα ρεζερβουάρ χωρίς αντίτιμο.

Ουρά είχαν σχηματίσει τα οχήματα γύρω στις 02:00 για να «κλέψουν» βενζίνη. Όπως καταλαβαίνετε, δεν βρέθηκε ούτε ένας να τηλεφωνήσει σ τους ιδιοκτήτες, προκειμένου να τους ενημερώσει, αλλά όποιος ήταν «τυχερός» γέμισε το ρεζερβουάρ του ζημιώνοντας την επιχείρηση με μερικές χιλιάδες ευρώ.

Μήπως το πρατήριο αυτό είχε κάμερες και έχουν καταγραφεί όλες οι πινακίδες των οχημάτων που γέμισαν free; Μάλλον δεν μπορούν να γίνουν πολλά, καθώς οι τζαμπατζήδες έχουν και τη νόμιμη απόδειξη ότι έχουν πληρώσει.

Όλοι οι πολίτες της πόλης με αλληλεγγύη τηλεφωνούσαν ο ένας στον άλλο να τους ενημερώσουν για το μάννα εξ βυτίου που μοίραζαν, χωρίς να το θέλουν και χωρίς να τους ενημερώσει κάνεις, οι ιδιοκτήτες του βενζινάδικου.

Οι ιδιοκτήτες του βενζινάδικου πάντως θέλουν να χαλάσουν το ωραίο κλίμα που επικρατεί σήμερα στην πόλη και δήλωσαν ότι:

Tα οχήματα οι οδηγοί των οποίων έβαλαν βενζίνη από τον αυτόματο πωλητή χωρίς να πληρώσουν, έχουν καταγραφεί από τις κάμερες. Έτσι, με τα στοιχεία από τις πινακίδες, αλλά ακόμα και με τα πρόσωπα των οδηγών, θα κινήσουν όλες οι νόμιμες διαδικασίες, ώστε οι οδηγοί να καταβάλουν το αντίτιμο της βενζίνης που έβαλαν χωρίς να πληρώσουν.

Good luck with that.

 

Πηγη Luben

Διάβαστε την συνέχεια…