Το Lada Xray απο 12.110 στην Ρωσία..

23-6-2017-lada3

Ποια είναι η πρώτη σου σκέψη όταν ακούς την λέξη Lada; Mάλλον θα σκεφτείς κάποια από τα θρυλικά αυτοκίνητα που είχαμε στην χώρα μας τις προηγούμενες δεκαετίες, το Νiva ή το Samara. Αυτή τη φορά πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που θα αντικαταστήσει τους προκατόχους του, δηλαδή το XRAY hatchback/crossover που έλαβε μια ειδική «exclusive» έκδοση για τη αγορά την Ρωσίας.

Yπάρχουν δύο πράγματα που κάνουν το XRAY πραγματικά exclusive. Αρχικά, είναι το πρώτο τέτοιο αυτοκίνητο για την Lada που έχει κάποια δική του ειδική έκδοση και δεύτερον, όσο τουλάχιστον εμείς γνωρίζουμε, είναι το πρώτο Lada παραγωγής που έχει στον εσωτερικό του διάκοσμο δέρμα Alcantara!

O υπόλοιπος εξοπλισμός αποτελείται από eco-friendly δέρμα για το τιμόνι και τον επιλογέα ταχυτήτων, μαύρου χρώματος φινίρισμα και εσωτερικό φωτισμό LED. Οι επιβάτες θα απολαύσουν αυτόματο σύστημα κλιματισμού, δανεισμένο από την Dacia σύστημα infotainment με υποδοχείς USB/AUX και άλλα συστήματα όπως, κάμερα παρκαρίσματος, Bluetooth, πλοήγηση από δορυφόρο κ.α.

Η ισχύς δίνεται από έναν 1.800άρη ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης με απόδοση 122 ίππους σε συνδυασμό με αυτόματο ή χειροκίνητο κιβώτιο.

Το κόστος φτάνει τα 12.110 ευρώ για την αγορά της Ρωσίας.

Πηγή: autotriti.gr

Διάβαστε την συνέχεια…