Σήμερα ξεβρακώνουμε τα μαϊμού Castrol που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο!

Screenshot001

Είναι μεγάλο προνόμιο να μπορείς να βρείς τα πάντα μέσα απο το διαδίκτυο και με ένα “κλικ” να το έχεις στο σπίτι σου! Προνόμιο είναι επίσης να μπορείς να συγκρίνεις άμεσα τις τιμές και να επιλέγεις το φθηνότερο χωρίς να χρειάζεται να πάρεις τους δρόμους της αναζήτησης στην αγορά.

Αυτό που δεν μπόρεσε κανείς να πολεμήσει είναι την νοθεία όπως και στα καύσιμα έτσι και στα λιπαντικά γιατί  το περιθώριο κέρδους θυσιάζεται συνέχεια όταν ο ανταγωνισμός ρίχνει συνέχεια τις τιμές και η μόνη λύση για την διατήρηση του κέρδους είναι η νοθεία..

Στα λιπαντικά δεν χρειάζεται να νοθεύσεις απλά πλαστογραφείς ετικέτες και κουτιά έχοντας υποδεέστερο προϊόν εσωτερικά .  Η μόδα ξεκίνησε απο τα Βαλκάνια και τα περισσότερα εργαστήρια fake λιπαντικών έχουν εντοπιστεί στην Ρωσία , Ρουμανία και Βουλγαρία.

Δυστυχώς σήμερα πρέπει να είσαι χημικός ή ντεντέκτιβ για να μην την πατήσεις έστω και μία φορά.

Εμείς θα σας δώσουμε μερικά tips ώστε να εντοπίζετε τα μαϊμού λιπαντικά απο την συσκευασία τους χωρίς να μπείτε στον κόπο να τις ανοίξετε!

Η αγαπημένη μας μάρκα Castrol έχει γίνει στόχος αρκετές φορές απο τα μαϊμού εργαστήρια γιαυτό προτιμήσαμε την μάρκα αυτή!

Δείτε τα σημεία αναγνώρισης σε ένα βίντεο

Διάβαστε την συνέχεια…