Μπροστά κούκλα, πίσω… πανούκλα.Κι όμως βρίσκεται σε αγγελία.Δείτε πόσο πωλείται

00

Αυτό το Hyundai φαίνεται ότι είναι το μοναδικό Genesis αυτοκίνητο της εταιρίας που συνδυάζει την πολυτέλεια και την εμφάνιση ενός pick-up.

To αυτοκίνητο της φωτογραφίας βρίσκεται σε δημοπρασία στην Αριζόνα των ΗΠΑ και σίγουρα είναι μια αγγελία που τραβά τα βλέμματα πάνω της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δίνονται στη δημοσιότητα, το αυτοκίνητο λόγω τρακαρίσματος που συνέβη κυρίως στο πίσω μέρος του σε ατύχημα, αντί να επισκευαστεί , ο ιδιοκτήτης προτίμησε να ακολουθήσει διαφορετική οδό και να το αντικαταστήσει με αυτή την κατασκευή από αλουμίνιο.

Πέρα από αυτό το γεγονός, φαίνεται πως αντιμετωπίζει και άλλα προβλήματα- όχι στην εμφάνιση αυτή τη φορά- όπως χαλασμένο χειρόφρενο και ηχοσύστημα ενώ και ο 5.0 λίτρων V8 κινητήρας απόδοσης 425 PS παρόλο που είναι σχεδόν αχρησιμοποίητος με μόνο 2.196 χλμ. στο οδόμετρο, έχει και αυτός τα προβλήματα του.

Όσον αφορά στην κατασκευή από αλουμίνιο, ο ιδιοκτήτης αναφέρει ότι λόγω της μείωσης τους βάρους και της μείωσης του συνολικού μήκους του αμαξώματος, το αυτοκίνητο έχει καλύτερες επιδόσεις και έχει γίνει και πιο πρακτικό.

Η τιμή του φτάνει τα 15.100 ευρώ.
01 02
Πηγή: autotriti.gr

Διάβαστε την συνέχεια…