Κανείς δεν αγοράζει Giulia στις ΗΠΑ. Γιατι?

ksiu1ptmsxnjnako3zdk

Δυστυχώς, το σχέδιο της Alfa Romeo για να ταρακουνήσει το παιχνίδι αυτοκίνητο πολυτελείας δεν λειτουργεί έξω και συγκεκριμένα στις ΗΠΑ , εκεί που ήθελε πίσω το μερίδιο της η Alfa.

Η Giulia QV  κατάφερε να αρπάξει πρωτοσέλιδα ως μαχητής της BMW M4 με κινητήρα  που προέρχεται απο Ferrari V6 υπερτροφοδοτούμενο, αλλά δεν κατάφερε να προσελκύσει οπαδούς.

Σύμφωνα με GoodCarBadCar.net , Alfa έχει καταφέρει να πουλήσει 2.482 Giulia σεντάν (συμπεριλαμβανομένου του Quadrifoglio) το 2017. Θα μπορούσατε να συγκρίνετε αυτούς τους αριθμούς με μοντέλα, όπως το Audi A4 σε 15.379 μονάδες, η BMW Σειρά 3 με 22.584 μονάδες, ή την Mercedes C-Class που πούλησε 35.436 μονάδες, αλλά αυτό είναι το λιγότερο της ζημιάς..

Μερικά καταθλιπτικά στοιχεία:

Πωλήθηκαν 3.311 Lexus CT200h, επίσης η Acura κατάφερε να νικήσει την Giulia με 3.958 ταξινομήσεις στις ΗΠΑ., ένα όχημα που έχει μια από τις χαμηλότερες βαθμολογίες ικανοποίησης των πελατών στην κατηγορία του . Τέλος, η  Cadillac ήταν σε θέση να δώσει 6.024  ATS, το οποίο είναι ένα καλό αυτοκίνητο, αλλά μια αποτυχία σύμφωνα με τον τύπο.

Και σίγουρα δεν είναι ένα μόνο το πρόβλημα, υπάρχουν προσφορές για άφθονες Giulias προς πώληση. Σύμφωνα με Cars.com, υπάρχουν επί του παρόντος, 2.209 καταχωρήσεις σε εθνικό επίπεδο.

πηγη Jalopnik.com

 

Διάβαστε την συνέχεια…