Αγόρασε μεταχειρισμένη Lamborghini από το internet και την πάτησε…(+video)

aggelia

Ειλικρινά δεν ξέρουμε αν πρέπει να λυπηθούμε για αυτόν τον άνθρωπο ή αν πρέπει να γράψουμε «καλά να πάθει». Και αυτό γιατί η ιστορία του έχει δύο όψεις. Βλέπετε, αγόρασε διαδικτυακά μία μεταχειρισμένη Lamborghini Gallardo, η οποία στην αγγελία έλεγε «σε άριστη κατάσταση», αλλά τελικά αυτό απείχε πολύ από την πραγματικότητα.

Μία πραγματικότητα η οποία εμφανίσθηκε στον αγοραστή όταν το αυτοκίνητο έφτασε με το φορτηγό για να του παραδοθεί. Φυσικά ήταν πλέον αργά, καθώς το είχε πληρώσει και μάλιστα 85.000 δολάρια.

Όπως λέει ο ίδιος στον λογαριασμό του στο facebook,το αυτοκίνητο φαινόταν στις εικόνες σε άριστη κατάσταση και το ίδιο έλεγε και η αγγελία. Όταν ήρθε όμως, όπως βλέπετε και στο video που ο ίδιος τράβηξε, μόνο άριστο δεν αποδείχθηκε.

Εκτός από την κακή κατάστασή στην οποία του παραδόθηκε το αυτοκίνητο (βρώμικο, με εκδορές κλπ.) έχει και διαρροές υγρών και λαδιού.

Παρόλα αυτά, όπως του γράφουν πολλοί στα σχόλια στο facebook θα έπρεπε και ο ίδιος να είναι πιο επιφυλακτικός και να δει από κοντά το αυτοκίνητο, πριν το πληρώσει. Κάτι που θεωρείται δεδομένο πως πρέπει να κάνουν όλοι όσοι αγοράζουν μεταχειρισμένο αυτοκίνητο.

Πλέον ο νέος ιδιοκτήτης της ασπρόμαυρης Lamborghini Gallardo θα στραφεί νομικά εναντίον της εμπορίας από την οποία και αγόρασε το αυτοκίνητο, η οποία πάντως όπως λέει ο ίδιος αγνοεί επιδεικτικά τον δικηγόρο του.

Εμείς να του ευχηθούμε καλά ξεμπερδέματα και ελπίζουμε το πάθημα να του έγινε μάθημα.
Πηγη autogreeknews.gr

Διάβαστε την συνέχεια…